Aktuelt

Se flere

Selskabets Sølvmedalje 2018

tildelt ung teolog fra Det Unge Akademi

Niels Bohr Guldmedaljen

går til dansk topforsker fra DTU. Se stemningsbilleder fra en smuk dag.

Ny bog om Ludvig Lorenz

Videnskabshistoriker og medlem af Videnskabernes Selskab Helge Kragh står bag en ny biografi om fysikeren Ludvig Lorenz, som netop er blevet udgivet af Videnskabernes Selskab.

Arrangementer

Se alle Arrangementer
  • nov
  • 19

Psykologer i CIA's tjeneste

Offentligt foredrag med Rolf Kuschel
Nu også som Live-streaming i Gl. Mødesal

  • 19. nov 2018
  • 19:30 - 21:00
København V
Tilmeld og læs mere
  • dec
  • 3

Klima og permafrost i Grønland

Offentligt foredrag med Bo Elberling

  • 3. dec 2018
  • 19:30 - 21:00
København V
Tilmeld og læs mere
  • dec
  • 12

Sapere Aude

Velkommen til en foredragsaften med udvalgte bevillingsmodtagere

  • 12. dec 2018
  • 19:00-21.30
København V
Tilmeld og læs mere

Seneste foredrag

Se flere

The fuel of life

Royal Academy Nobel Laureate Lecture with Sir John E. Walker

Udvalgte Publikationer

Se flere publikationer

Et Jubilæumsskrift

Et festskrift i anledning af Selskabets 275 års jubilæum

The Antiquities Trade in Egypt 1880-1930. The H.O. Lange Papers

Handlen med ægyptiske antikviteter blotlagt i ny bog fra Videnskabernes Selskab af Fredrik Hagen and Kim Ryholt. Bogen koster 300 kr.

Julius Thomsen. A Life in Chemistry and Beyond

En omfattende og detaljeret fremstilling af Julius Thomsens liv og virke med fokus på hans videnskabelige bidrag og de mange kontroverser, han havde med udenlandske kemikere. Bogen koster 280 kr.

Food, Population and Health – global Patterns and Challenges

Redigeret af Lars Jørgensen, Niels Lynnerup, Anne Løkke and Henrik Balslev.
Bogens emne er brændende aktuelt. Forholdet mellem mad, befolkning og sundhed er grundlæggende for alle samfund – og har altid været det. Bogen koster 200 kr.

Hos Videnskabernes Selskab gør vi brug af cookies, med det formål at forbedre hjemmesiden, og give dig den bedste brugeroplevelse. Ved brug af hjemmesiden accepterer du, at vi lagrer dine cookies hos os.