på besøg hos Chinese Academy of Sciences
optager nye medlemmer.Ansøgningsfrist er den 25. februar 2019
Indstillinger af kandidater modtages inden den 31. marts 2019.
Indstillinger indkaldes til Selskabets Sølvmedalje 2019. Frist for indstilling er tirsdag den 19. februar 2019.
Der er ansøgningsfrist mandag den 25. februar 2019.
Hvor meget ved du om Videnskabernes Selskab?
Vores nydelsesfulde hjerne
Foredrag med Bente Klarlund Det er nu muligt at se foredraget som streaming i Gl. Mødesal
Klimaændringer – den danske vinkel
Foredrag med Marianne Pade
Eliteforsk-prismodtagerne
Royal Academy Lecture with Quentin Skinner
Vores urolige klode
Foredrag med Peter Birch Sørensen
Hunting exoplanets and life in the Universe
Foredrag med Peter Teglberg Madsen
Når fysikkens stråler helbreder
The 2016 Nobel Laureate in Chemistry, Ben Feringa, gives Royal Academy Nobel Laureate Lecture
Foredrag med Marianne Holmer
Foredrag med Kristian Kristiansen og Guus Kroonen
Offentligt foredrag med Bo Elberling
Offentligt foredrag med Rolf Kuschel
Royal Academy Nobel Laureate Lecture with Sir John E. Walker
Offentligt foredrag med Lone Simonsen
Offentligt foredrag med Nina Smith
Offentligt foredrag med Ditlev Tamm
Offentligt foredrag med John Leif Jørgensen
Videnskabernes Selskab og Det Unge Akademi holdt åbent hus.
Offentligt foredrag med Mikkel Schierup
Et festskrift i anledning af Selskabets 275 års jubilæum
Handlen med ægyptiske antikviteter blotlagt i ny bog fra Videnskabernes Selskab af Fredrik Hagen and Kim Ryholt. Bogen koster 300 kr.
En omfattende og detaljeret fremstilling af Julius Thomsens liv og virke med fokus på hans videnskabelige bidrag og de mange kontroverser, han havde med udenlandske kemikere. Bogen koster 280 kr.
Redigeret af Lars Jørgensen, Niels Lynnerup, Anne Løkke and Henrik Balslev.Bogens emne er brændende aktuelt. Forholdet mellem mad, befolkning og sundhed er grundlæggende for alle samfund – og har altid været det. Bogen koster 200 kr.
Hos Videnskabernes Selskab gør vi brug af cookies, med det formål at forbedre hjemmesiden, og give dig den bedste brugeroplevelse. Ved brug af hjemmesiden accepterer du, at vi lagrer dine cookies hos os.