Arrangementer

Videnskabernes Selskab inviterer til foredragsrækken Aktuelt fra Forskningen, The Royal Academy Lectures in the Humanties and Social Sciences og The Royal Academy Nobel Laurate Lectures.

Gratis adgangskort, der kan rekvireres længere nede på denne side, sendes via e-mail og skal printes og medbringes til foredraget. Man kan også møde op på dagen og få anvist en evt. ledig plads. Bemærk, at man tidligst kan tilmelde sig Aktuelt fra Forskningen-foredragene 14 dage før.


1. jan 0001

PROGRAM FOR DET OFFENTLIGE FOREDRAG

PROGRAMMET ER ARRANGERET AF FORSKNINGSFORMIDLINMGSUDVALGET I SELSKABET OG ER GODKENDT I PLENUM.

29. apr 2019

19:00-21.30

Ålegræs - et våben i klimakampen?

Marianne Holmer er marin biogeokemiker og økolog og fik sin Ph.d. i 1994 fra Syddansk Universitet. Hun har arbejdet med at forstå mekanismer bag den globale tilbagegang af havgræsser og specielt samspillet mellem forskellige stressfaktorer. Hun har forsket i havgræsser i tempererede, subtropiske og tropiske områder og i de seneste år med fokus på Blue Carbon, dvs. lagring af kulstof i marine økosystemer. Hun har været institutleder på Biologisk Institut, Syddansk Universitet siden 2010.
  • Sted:


    H.C. Andersens Boulevard 35
    1551 København V

Tilmeld og læs mere

Hos Videnskabernes Selskab gør vi brug af cookies, med det formål at forbedre hjemmesiden, og give dig den bedste brugeroplevelse. Ved brug af hjemmesiden accepterer du, at vi lagrer dine cookies hos os.