Frem til den 27. marts kan du booke forskere fra Formidlingsakademiet til et foredrag om alt fra kvantebiologiens betydning for moderne teknologier til det danske sprogs historieFormidlingsakademiet er Videnskabernes Selskabs kursusforløb og netværk for forskere, der gerne vil blive bedre til at formidle deres forskning. Forløbets anden sæson er i fuld gang netop nu, og deltagerne er klar til at prøve kræfter med de nye metoder og greb, de har lært som del af deres undervisning i solid forskningskommunikation og -formidling.

Både nuværende og tidligere deltagere på Formidlingsakademiet har stillet op til ’Bestil en forsker’-ordningen, som hører sammen med det årlige event Forskningens Døgn. Her har alle, der kan samle et publikum på mindst 20 personer, mulighed for at bestille en forsker til et gratis foredrag.

Formidlingsakademisternes fagområder spænder bredt, og du kan booke foredrag inden for både det sundhedsvidenskabelige, samfundsfaglige, humanistiske og naturvidenskabelige felt. Oplæggene finder sted fra den 24. til den 28. april og kan bestilles ved at klikke her. Læs mere om Forskningens Døgn her.

Nedenfor finder du en oversigt med links til de forskellige foredrag, Formidlingsakademiets deltagere tilbyder: