Carlsbergfondet og Videnskabernes Selskab

Kulturnatten 2022

Kom med til Kulturnat i Carlsbergfondet og Videnskabernes Selskab, når vi den 14. oktober slår dørene op for huset på H.C. Andersens Boulevard.

Vær med, når vi i anledningen af Kulturnatten byder indenfor i vores historiske lokaler og lukker op for posen af fortællinger fra et af Danmarks knudepunkter i både dansk og international videnskabshistorie gennem flere århundreder. Vi skal bl.a. høre om brygger J.C. Jacobsen og oprettelsen af bryggeriet Carlsberg, om husets over 100 år gamle historie og om, hvordan Carlsbergfondet og Videnskabernes Selskab hænger sammen – både før og nu.  


Medlem af Videnskabernes Selskab Marita Akhøj Nielsen og arkitekt ved Carlsbergfondet Gert Jørgensen står klar med deres ekspertviden i husets historie, der omfatter alt fra gamle skatkister til P.S. Krøyers største portræt på bestilling – nogensinde.

Senere får du mulighed for at stille din videnskabelige spørgelyst, når Anders Lund Madsen leder en dyst mellem publikum og et hold forskere fra Videnskabernes Selskab, hvis paratviden bliver sat på prøve til en omgang ”Spørg Videnskabernes Selskab”. Her er der velsmagende præmier fra Carlsberg til dem, der kan stille et spørgsmål, som forskerne ikke kan svare på. Du skal blot sende dit spørgsmål til videnskaben, når du udfylder din tilmelding.

Efter den videnskabelige dyst er der mulighed for at slukke tørsten i en kold øl.


PROGRAM FOR AFTENEN

Følger snarest

TILMELDING TIL KULTURNATTEN 

Husk at købe KULTURPAS.
Der er et begrænset antal pladser - tilmelding og Kulturpas er påkrævet.
Max. 4 personer pr. tilmelding.

Tilmeldingen åbner den 4. oktober kl. 12

14. okt 2022

18.00-24.00

 • Sted:

  H.C. Andersens Boulevard 35
  1553 København V
   

 • Arrangement:

  Kulturnatten

 • Pris:

  Tilmelding nederst på denne side.

  Adgang ved fremvisning af billet og Kulturpas.
   


Find vej

1 Map

Tilmelding

Tilmeldingen åbner den 4. oktober kl. 12

Spørgsmål

 • Trine Hagerup
 • Programkonsulent
 • 31492316
 • th@royalacademy.dk