Julie von Müllens Fond uddeler midler til danske forskere dvs. forskere tilknyttet danske forskningsinstitutioner, der beskæftiger sig med konkrete forskningsopgaver, hvis løsning forudsætter et længere ophold ved netop den forskningsinstitution, forskeren ønsker at opholde sig hos, eller hvis der er tale om feltarbejde med indsamling af empirisk materiale, adgang til databaser eller arkiver, som kun er tilgængelige det pågældende sted.

Bemærk venligst, at legatet ikke er et uddannelseslegat, at det forudsætter en bestået kandidatgrad, og at der kun undtagelsesvis uddeles stipendier til ph.d.-studerende.

Se fundatsen for yderligere oplysninger.

Kun ansøgninger med afrejse efter den 1. december 2022 kan komme i betragtning.

Næste ansøgningsfrist er den 1. oktober 2022.


Ansøgningsskema

Der skal benyttes et ansøgningsskema, som udfyldes online og indsendes elektronisk. Du vil modtage en e-mail bekræftelse indeholdende de oplysninger, du har tastet i skemaet. Bilag til din ansøgning skal vedhæftes elektionisk som én samlet PDF-fil.

Du finder ansøgningsskemaet HER

Bilag 

Som bilag (maks. 6 sider) skal vedhæftes følgende: projektbeskrivelse inkluderet velbegrundet formål med forskningsrejsen samt begrundelse for valg af forskningssted (maks. 2 sider). Dokumentation for forskningssted, herunder invitation for vært (påkrævet ved udenlandsophold). Budget inklusiv information om finansiering af rejsen/opholdet samt CV.

Spørgsmål kan rettes til Mette Schou på msc@royalacademy.dk eller 31 27 10 56.

KDVS indsamler personoplysninger til behandling af legatansøgninger. Du kan læse om, hvordan Selskabet behandler personoplysningerne i Selskabets privatlivspolitik.


Bestyrelse

Professor, Gemma C. Solomon

Professor, ph.d. Mikael Rask Madsen

--------------------------------------------------------------------------------

Sekretær: Mette Schou - msc@royalacademy.dk